Tips til skønne medarbejdergoder

Det er fuldstændig essentielt for virksomheden, at medarbejderne oplever en arbejdsglæde ved deres job. Føler de ansatte ikke glæde ved arbejdet, vil de ikke være særlig effektive eller produktive. Dette får naturligvis en negativ indflydelse på virksomhedens bundlinje, hvilket er uhensigtsmæssigt. 

Heldigvis kan ledelsen gøre sit for at styrke medarbejdernes trivsel, og her er medarbejdergoder bl.a. et motiverende element. Læs med nedenfor, og få tips til, hvilke skønne medarbejdergoder der findes – uanset om virksomheden benytter et kontorhotel eller egen kontorbygning. 

Personalerestaurant eller madordning 

Medarbejdergoder er med til, at de ansatte får lettet en del af deres hverdag. Det kan hurtigt blive en stressende arbejdsuge for den enkelte, når der både skal arbejdes på højtryk på arbejdspladsen, samtidig med at familie og hjem skal passes. 

Her kan iværksætterkontoret lette en del af hverdagens trummerum ved at tilbyde en personalerestaurant eller madordning. På den måde skal de ansatte ikke tænke på at smøre en sund og mættende madpakke hjemmefra. I stedet skal de blot sætte sig til bords og spise. 

Gør bevægelse mere tilgængelig med fitness og boldspil 

Vi er alle klar over, at det er vigtigt for vores fysiske og psykiske helbred at være aktive i vores hverdag. Det anbefales, at vi som minimum bevæger os i 30 minutter i løbet af en dag, hvor pulsen kommer op. Dette er dog nemmere sagt end gjort. For mange er sundhed og bevægelse blot endnu en tilføjelse til den uendeligt lange liste af ting, der skal gøres. 

Gør bevægelse og motion langt mere overskueligt for de ansatte ved at tilbyde førsteklasses fællesfaciliteter i form af fitness og boldspil. Mange kontorhoteller og kontorbygninger giver netop mulighed for dette, og her gælder det altså om at opfordre medarbejderne til at tage lokalerne i brug. Er der ikke sådanne motionsrum tilknyttet iværksætterkontoret, vil et gratis medlemskab til en fitnesskæde i nærheden være et godt alternativ. 

Slutteligt er det en god idé at anskaffe en professionel kaffemaskine til kontoret. God kaffe skal ikke undervurderes, og kvalitetskaffe er en perfekt måde for medarbejderne at få et energiboost i arbejdsdagen på. Derfor bør alle arbejdspladser sørge for at stille en professionel kaffemaskine til rådighed.