Tips til at udnytte kontorhotellets mange muligheder

Gennem de seneste år er der blevet bygget flere og flere kontorejendomme rundt om i landet. Mange af disse kontorejendomme er omdannet til at fungere som kontorhoteller, og det forstår vi godt. Efterspørgslen på kontorhoteller er nemlig stigende blandt de erhvervsdrivende. Herved fungerer kontorbygningen som et slags kontorfællesskab, hvor der er rum for produktivitet, kreativitet og sparring. Læs med her på siden, og få tips til, hvordan du netop kan udnytte kontorhotellets mange muligheder.

Iværksætterkontor, hvor du sparer penge

En af de største fordele ved at leje et iværksætterkontor i et kontorhotel er, at du sparer penge. Dette er især fordelagtigt for dig, der nyligt har etableret virksomhed, hvor lave driftsomkostninger er altafgørende. Ved at leje dig ind i en kontorbygning gør du brug af et særdeles godt alternativ til hjemmekontoret eller dyre erhvervslokaler. Du får altså en billig arbejdsplads, hvor du samtidig kan gøre nytte af en lang række tilhørende services. 

Kontorhotel med reception, printer, mødelokaler osv. 

Det afhænger fra kontorhotel til kontorhotel, hvilke services du får med i dit iværksætterkontor. Derfor kan du nemt tilpasse din ordning til netop at passe til din virksomheds behov. Om du har brug for reception, printer, mødelokaler, frokostordning, parkeringsplads, posthåndtering og lignende, er ligegyldigt – der findes uden tvivl en kontorbygning, der tilbyder netop dette. Valg af inkluderende services har selvfølgelig betydning for din pris. 

Kontorbygningers unikke networking

Selvom billig leje og inkluderende services er fordele ved kontorbygninger, er dette faktisk ikke de allermest afgørende fordele. Det unikke ved at blive en del af et iværksætterkontor er nemlig, at du får adgang til sociale og faglige networking- og sparringspartnere. Dette er sjældent noget, der kan købes for penge – og det er virkelig ikke noget, der må undervurderes. Træk på de andres erfaringer, del dine idéer med ligesindede, og lad dig inspirere af de andre. Uanset virksomhedens størrelse er netværk en kæmpestor faktor til succes. 

Udsend et professionelt signal

Slutteligt vil du med et kontorhotel være med til at udsende et professionelt signal til både dine kunder og samarbejdspartnere. Herved erstatter du nemlig virksomhedens adresse med en professionel og attraktiv én af slagsen frem for blot at anvende din private adresse. Dette giver altså et bedre udtryk over for virksomhedens interessenter.