Prøv lykken med erhvervsejendomme til leje i Østerport II

Siden 1. marts 2021 har det været muligt at få fingre i en af de mange erhvervsejendomme til leje i bygningskomplekset Østerport II. Bygningen har gennemgået en større renovation og står i dag med en flot, dæmpet rødbrun farve.

Hvis du er en nytænkende og innovativ iværksætter, skal du helt klart kigge nærmere på de mange billige lokaler til leje.

Omstridt bygning med potentiale

Østerport II, der ligger ved siden af den gamle Østerport Station, var oprindeligt holdt i hvide farver. Desværre var kontorbygningen med dens erhvervsejendomme til leje ikke populær hos lokalbefolkningen på Østerport. Nu har den fået en ny facade, og den før så omstridte bygning er nu meget mere indbydende.

Østerport II har masser af potentiale og tilbyder dig en helt unik udsigt over København, nem adgang til S-tog og metro samt topmoderne erhvervslejemål med super indeklima.

Alt i alt tilbyder Østerport II 17.000 m2 erhvervsejendomme til leje, og du kan endnu leje kontorlejemål på 1.105 m2, 1.503 m2 og 2.701 m2. Østerport II er en kontorbygning med rigtig meget at byde på, og du kan endnu nå at blive en del af dets fællesskab af lejere.

Kun fantasien sætter grænser

Når du udnytter Østerport IIs mange muligheder for erhvervsejendomme til leje, er det kun fantasien, der sætter grænser. 

De mange billige lokaler til leje lægger op til et hav af muligheder, og med en så unik udsigt over byen vil alle dine medarbejdere glæde sig til at komme på arbejde hver dag.

Østerport IIs udlejning af erhvervslejemål er din mulighed for at få et fantastisk kontor midt i København, hvor dit firma langsomt kan vokse sig større i samarbejde med de mange andre lejere. 

Du kan finde erhvervsejendomme i mange størrelser, og derfor egner Østerport II sig til både store og mellemstore virksomheder. Uanset hvad dit firma laver, om det er en grafisk tegnestue, en reklamebureau, et revisorkontor eller noget helt fjerde, kan du få rammerne og pladsen til at folde din virksomhed ud hos Østerport II.

Gør derfor dig selv en tjeneste og tjek Østerport II ud. Det er din mulighed for at få fingre i unikke erhvervsejendomme til leje midt i København.