Ny direktør for KCC kæmper for at udfylde Københavns erhvervsejendomme til leje

Går du med en iværksætter i maven, og vil du gerne prøve lykken med en forretning i en af Københavns erhvervsejendomme til leje? Den nye direktør for handelsforeningen KCC, Maja Tini Jensen, har gjort det til sin kerneopgave at sikre, at Københavns handelsliv kommer helskindet gennem coronakrisen. Og det betyder blandt andet at få de mange billige lokaler til leje fyldt med unge iværksættere.

Ny direktør for KCC vil gentænke og fokusere på innovation

Maja Tini Jensen tiltrådte som ny direktør for KCC, eller KBH-Commerce & Culture, den 1. marts 2021, og ved præcis hvilke store udfordringer Københavns mange forretninger og virksomheder står overfor. I en artikel i lokalavisen KøbenhavnLIV, udgivet 29. januar 2021, gør hun det klart, at coronatiden bestemt ikke er en nem tid for forretningslivet i København, men at krisen også gør det muligt at tænke nyt:

”Det er en vanvittig tid, der er meget udfordrende for erhvervslivet. Men jeg ser det også som en mulighed for netop at gå ind og understøtte fællesskabet, bidrage med nye initiativer og input. Kan vi gentænke de ting, vi gør? Kan vi gøre det på en anden måde? Corona-situationen har gjort, at mange har været nødt til at tænke i nye baner, og i nogle tilfælde kan der være behov for at ryste posen.”

København er fuld af iværksættere, der bare drømmer om at starte en virksomhed, og med KCC som netværk kan det blive en bedre og nemmere oplevelse. Som medlem af KCC får du nemlig også en politisk stemme over for lokalpolitikerne, og du får adgang til et netværk af andre erhvervsdrivende. Med KCC i ryggen kan du nemt få udfyldt de mange erhvervsejendomme til leje i Københavns indre by.

Tag chancen, og benyt dig af muligheden for udlejning af erhvervslejemål

I Københavns indre by er der mange erhvervsejendomme til leje, og du kan som iværksætter drage stor fordel af det. Hvis du har en ide, som bare skal udleves, så gør forsøget og find et billigt lokale til leje i København.

Du kan som iværksætter tage inspiration i Maja Tini Jensens ord om, at coronatiden kræver gentænkning og innovation. Hvordan kan vi gøre tingene anderledes, og som iværksætter kan du med fordel starte din proces med at tænke i de baner.

Som iværksætter er der masser af muligheder for at finde erhvervsejendomme til leje, og med KCC i ryggen bliver dit iværksættereventyr lidt nemmere.