Kontorhotel, kontorfællesskaber og iværksætterhuse er populære

En vigtig beslutning for virksomheder af alle størrelser er at finde ud af, hvor virksomheden skal have adresse henne. I dag er det blevet ekstremt populært for iværksættere at leje sig ind på et kontorhotel, kontorbygning, iværksætterkontor eller kontorfællesskab. Der er mange grunde til, hvorfor flere at vælge dette. Du kan her læse mere om fordelene ved netop at leje sig ind i sådanne iværksætter-miljøer. 

Få adgang til en god adresse

Det kan være fristende blot at anvende sin privatadresse som erhvervsdrivende, hvis der er tale om en mindre virksomhed. Dette ser dog ikke specielt professionelt ud for kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter. Her er det i stedet en god løsning at blive en del af et kontorhotel, kontorbygning eller iværksætterkontor. Dette er langt billigere end at skulle leje et helt erhvervslejemål selv – samtidig med det altså giver virksomheden en god adresse, som ser flot ud udadtil. 

Drag nytte af flere faciliteter 

Ud over at virksomheden får en flot adresse, vil sådanne iværksættermiljøer ligeledes give adgang til en lang række brugbare faciliteter. De udbudte faciliteter varierer fra sted til sted, men typisk kan virksomheden drage nytte af:

  • Mødelokaler
  • Reception
  • Fælles kopi
  • Parkeringsmuligheder
  • Fælleskøkken 

Det gode ved, at faciliteterne varierer fra sted til sted, er, at du som virksomhed virkelig har mulighed for at skræddersy løsningen efter egne behov. Måske det slet ikke er nødvendigt at have mødelokaler til rådighed, hvorfor det blot gælder om at vælge et sted uden dette. Dog kan det være, at gode parkeringsmuligheder tæt på kontoret er altafgørende, og her gælder det selvfølgelig blot om at finde en aftale med netop dette. 

Sparring i dagligdagen og gode netværk

Det allerbedste ved at blive en del af et kontorhotel, kontorbygning, iværksætterkontor eller lignende er dog, at du får adgang til ting, som ikke er til at købe for penge på anden vis. Sparring i dagligdagen i et iværksættermiljø er den perfekte måde at skabe et godt netværk. Dette er en unik mulighed for virksomheder, der ligeledes giver forøgede overlevelseschancer for alle firmaer i enhver branche. 

Sparring og netværk er noget, som alle virksomheder kan få et brugbart udbytte af – uanset om virksomheden er ny på markedet eller en garvet spiller. Både det at lære fra sig og lufte egne idéer kan være med til at sætte gang i inspirationen, stof til eftertanke, ny innovation og mulighed for at få et helt andet syn på diverse emner. Dette er klart nogle af de største fordele ved at blive en del af et kontorhotel, kontorbyggeri eller iværksætterkontor.