Idéer til at indrette kontoret råt og trendy

Når virksomheden har fundet den helt rette udlejning af erhvervslejemål, er det tid til at overveje indretningen. Uanset om virksomheden har fundet nye erhvervslejemål til leje eller blot ønsker at redesigne eksisterende, billige lokaler til leje, vil det være oplagt at indrette kontoret råt og trendy. 

Den rå og modige indretning er særdeles moderne, samtidig med at den er funktionel og inspirerende. Men hvordan indretter du så tjekkede, rå og elegante kontorlokaler? Det giver vi dig masser af idéer til her. 

Vælg udlejning af erhvervslejemål med synlige rørføringer

Allerede i valget af erhvervsejendom til leje kan virksomheden gøre meget for at vælge de helt rette lokaler, der oser af moderne og rå newyorkerstil. Her er især lofter med synlige installationer og rørføringer perfekte detaljer – og finder virksomheden billige lokaler til leje med netop dette, gælder det om at slå til. 

Umiddelbart foretrækker de fleste erhvervsdrivende, at rørføringer og installationer er gemt væk, da det giver det mindst rodede udtryk. Dog er der masser af fordele ved netop at gå den anden vej og fremhæve de fede detaljer, der virkelig giver et råt og trendy look. 

Erhvervslejemål til leje med store glaspartier

Foruden synlige installationer og rørføringer er det ligeledes et perfekt match, hvis virksomheden finder billige lokaler til leje med store glaspartier. De store glaspartier fremhæver newyorkerstilen. Vær ikke bange for at male alle vinduesrammerne sorte i stedet for den traditionelle hvide. Dette vil blot skabe en fed kontrast til de store glaspartier.

Glaspartierne vil ikke blot tilføje tjekkede og elegante detaljer – de vil også gavne medarbejdernes helbred. Naturligt lys er nemlig en vigtig faktor i spørgsmålet om et godt indeklima. Derfor er det en god idé at vælge lokaler med store glaspartier – også selvom det måske kræver, at virksomheden investerer lidt i området. 

Slutteligt vil det være oplagt at vælge erhvervslokaler med gennemgående elementer i glas, træ og beton. Alle disse elementer balancerer det rå og trendy udtryk, som virksomheden netop er på udkig efter at skabe. Består lokalerne ikke af sådanne elementer, anbefales det, at virksomheden sørger for at tilføje glas, træ og beton på forskellig vis i indretningen.