Højloftede kontorlokaler? Sådan indretter du dem

Hvis det er tid til at indrette kontorlokalerne på ny, gælder det naturligvis om at kreere en indretning, som tilgodeser arbejdsvaner og arbejdsbehov. Selvom disse er individuelle og derfor varierer fra medarbejder til medarbejder, findes der alligevel nogle overordnede løsninger, som er med til at lade kreativitet og produktivitet udfolde sig. Det er netop dette, der er vigtigt at lade kontorindretningen ramme – medarbejderne skal inspirereres til at finde deres eget arbejdsflow.

Men hvordan får du så netop indrettet kontorlokalerne på en sådan vis? Og hvordan gøres dette især, hvis kontorlokalerne er højloftede? Det kan du læse meget mere om nedenfor. 

Masser af muligheder – også ved udlejning af erhvervslejemål

Har virksomheden fundet erhvervsejendomme til leje, kan det eventuelt føles som om, at mulighederne er begrænsede. Ved at være en del af billige lokaler til leje kan virksomheden måske være af den tro, at det ikke er muligt at indrette med så meget frihed. Dette er heldigvis ikke tilfældet i praksis, da du ved udlejning af erhvervslejemål får masser af indretningsfrihed i de fleste tilfælde. 

Derfor er det mere end muligt at indrette kontorlokalerne til at ose af kreativitet og energi – også selvom der er tale om erhvervsejendomme til leje. For at udnytte de højloftede kontorlokaler er det en god idé at gøre brug af hele vægge i indretningen. Transformer en hel væg til ophæng ved at lave en væg-til-væg-opslagstavle. Dette kan f.eks. gøres ved at fastsætte klemmer på væggen, hvorefter tegninger, papirer og andre inspirerende elementer kan hænges derpå.

Skab solide arbejdsområder til den enkelte medarbejder

Uanset om virksomheden gør brug af dyre eller billige lokaler til leje, er det ekstremt vigtigt at skabe solide arbejdsområder til den enkelte medarbejder. Hvad end kontoret indrettes med individuelle kontorpladser eller som et åbent kontorlandskab, skal skrivebordene og skrivebordsstolene være komfortable og justerbare. Dette giver medarbejderne de bedste forudsætninger for at sidde komfortabelt.

Derudover bør udlejning af erhvervslejemål indrettes med gode opbevaringsmuligheder. Dette kan gøres på forskellige vis – f.eks. gennem opbevaringskurve og -kasser, hylder og reoler eller skuffer i skrivebordet. Gør det muligt for medarbejderne at indrette sig med netop de ting, der gør deres arbejde nemmere at udføre.