Et kontorhotel tilbyder dig tre former for kontorlokaler

De fleste har nok hørt om kontorhoteller, og de fleste forestiller sig sikkert, at et kontorhotel er ensbetydende med et lukket kontorlokale. Sådan er det også i mange tilfælde, men faktisk tilbyder et kontorhotel dig mange forskellige former for kontorlokaler.

Det lukkede kontorlokale

Et kontorhotel vil som regel være at finde i en kontorbygning, hvor kontorhotellet tilbyder sine lejere kontorlokaler. Den mest populære form for kontorlokale i et kontorhotel er det lukkede kontorlokale, hvor du kan leje et lokale for dig selv.

Den store fordel ved et lukket kontorlokale er, at du og din virksomhed kan holde møde for lukkede døre. Det betyder, at ingen af de andre lejere på kontorhotellet kan forstyrre jer, og jeres kontorlokale bliver ikke brugt som gennemgangsrum. I et kontorhotel i en kontorbygning er det vigtigt med privatliv, og derfor er et lukket kontorlokale en stor fordel.

Som regel kan du leje lukkede kontorlokaler, der passer lige præcis til dit firma. Hvis du kun er dig selv, kan du finde et lukket kontorlokale i den rette størrelse, og hvis du har 10 eller 50 ansatte, kan du også finde et lukket kontorlokale på et kontorhotel, der passer dine behov.

Faste pladser

En anden måde at leje en kontorplads i et kontorhotel på er ved at leje en fast kontorplads. Dette er ideelt, hvis du skal finde et iværksætterkontor.

Som regel vil et iværksætterkontor eller en fast plads være et skrivebord i et lukket lokale, som du lejer på månedlig basis. Det rigtig spændende ved en fast plads er, at du har dit iværksætterkontor sammen med andre iværksættere. Det betyder, at du er omringet af inspirerende og arbejdsomme mennesker, der ligesom dig drømmer stort og arbejder hårdt.

Fleksibel plads

En fleksibel plads vil sige, at du ikke har en fast plads i kontorlokalet på dit kontorhotel. I stedet kan du sætte dig, hvor du har lyst, og du kan sætte dig præcis sammen med de mennesker, du har lyst til.

I de danske kontorhoteller er denne form for udlejning af kontorpladser meget ny, men også meget populær. Det skaber et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du som iværksætter ikke har et fast iværksætterkontor, men derimod altid skal være på farten og i bevægelse.

Et kontorhotel tilbyder dig ikke bare én form for kontorlokale i en kontorbygning. Du kan finde mange måder at leje dit næste iværksætterkontor på.