Et kontorhotel forbedrer dit arbejde – og dine kontakter

Sidder du med freelancearbejde, en nyopstartet virksomhed eller en projektansættelse med hjemmearbejde, så er kontorhotellet en fantastisk mulighed. Menneskene på kontoret samt prisen for leje af din kontorplads skærper dit fokus og sparker fornyet liv i arbejdet. 

Et stærkt fokus og mere koncentreret arbejde er dog langt fra det eneste, du tager med fra at arbejde i en fælles kontorbygning. Du møder en masse iværksættere, selvstændige, freelancere m.m., der står i samme situation som dig og enten kan hjælpe dig eller mangler din hjælp. 

Hjælp til opstartsvanskeligheder

En nyopstartet virksomhed har ufattelig meget viden og ekspertise at hente i de store, fælles kontorbygninger. Der sidder måske en freelancer, som tidligere har haft en virksomhed, eller en, der har arbejdet i din branche i flere årtier. De kan være en kæmpe hjælp. Hvis de selvfølgelig er interesserede i at blive forstyrret i kaffepausen. 

Det kunne også være økonomi eller marketing, som du eller dine ansatte i den nystartede virksomhed ikke har forstand på. I har skabt et produkt og prøver at slå igennem med det. I kender nogle organisationer og platforme, som kan hjælpe jer, mere ved I faktisk ikke. 

På jeres nye iværksætter-kontor finder I mange i samme situation, konkurrenter og mulige samarbejdspartnere. I finder en økonom og et hav af marketing-ansatte – brug dem. Husk på, at de bruger kontoret ligesom jer for at få et kontor til arbejdet og for at kunne få hjælp, hvis de skulle rende ind i problemer. 

Udvikling af netværk 

Der er koncentreret arbejde, der er hjælp at hente, der er viden, der er mange års ekspertise, og så er der en masse netværksdeling. Sidder du som freelancer og søger en fastansættelse, har den bedre udsigter fra fælleskontoret end fra sofaen i privaten. 

Pludselig sidder der en nyopstartet virksomhed overfor dig, som mangler en, der laver lige præcis det, du kan. Du har allerede en fod inden for døren, måske har du selv sparket døren op ved at bruge din viden til at fortælle, hvorfor de har brug for en person, som kan det, du kan. 

Netværk er alt i erhvervslivet. Det netværk, du finder i en fælles kontorbygning, følger dig resten af livet. Det kan give fremtidige jobs eller fremtidige ansatte. Det hele får du ved at komme væk hjemmefra og ind på et kontorhotel, når du alligevel skal arbejde.