Et kontorhotel er perfekt som iværksætterkontor

En af de allervigtigste evner hos en iværksætter er evnen til at være agil og kunne improvisere. Det er derfor også kendetegnende for iværksættere, at de arbejder hårdt, tager hurtige beslutninger og bliver nødt til at holde fokus på de vigtigste kerneområder — også selvom de skifter flere gange på en dag. Derfor er et kontorhotel perfekt til iværksætteren.

Et kontorhotel tager det bedste fra hotellet ind på kontoret

Hoteller kan noget helt særligt. Lige fra man står op om morgenen, mærker man, at der er sørget for, at du kan tænke på det vigtigste. Du kommer ud i en ren og nydelig gang, tager elevatoren ned til en lækker morgenmadsbuffet, og nye aviser er lagt frem. Et kontorhotel tager hotellets evne til at sørge for sine gæster og sætter det ind i en kontorbygning. Du skal ikke tænke på noget som helst andet end iværksætterdrømmen.

Check ind, og check ud af dit kontorhotel

Forskellen mellem succes og fiasko for en iværksætter er ofte en utrolig fin balancegang mellem røde og sorte tal. Derfor er et kontorhotel ideelt som iværksætterkontor. Når du checker ind, kan det sagtens være, at det kun er dig selv og en computer – men som du løbende får succes med din virksomhed, får du også brug for mere plads til medarbejdere. Så snart behovet opstår, kan du leje dig ind på mere plads.

Det kan sagtens være, at din business-plan inden for et par år forudsiger en masse medarbejdere, men der er ingen grund til at leje en hel kontorbygning, før behovet er der. Omvendt, hvis din virksomhed løber ind i modgang, kan du hurtigt downsize igen.   

Dit iværksætterkontor bør ligge i en kontorbygning med andre ildsjæle

En iværksætterdrøm drives først og fremmest af energi. I et kontorhotel er der ofte mange andre virksomheder og iværksættere, som drives af den energi, der ligger i innovation og nye ideer. De synergier, der opstår i mødet mellem andre ildsjæle, har en utrolig indvirkning. Du kan opleve stor effekt af at gå op og ned ad andre. Et kontorhotel fyldt med iværksættere er energisk og inspirerende, og samtalerne ved kaffemaskinen kan vise sig at være uvurderlige.

Et kontorhotel kan være helt perfekt for dig, som drives af god energi og nye ideer.