Et kontorhotel er mere end blot et kontorhotel

Mange danskere kender til kontorhoteller og ved mere eller mindre hvad grundideen bag et kontorhotel er. Det er en mulighed for, at din virksomhed kan leje et lokale, hvor I kan arbejde. Et kontorhotel tilbyder kontorlokaler til både små og store virksomheder, og det er ofte en både billigere og mere fleksibel måde at leje et kontorlokale på.

Hvad de færreste nok er klar over, er, at der findes en række forskellige typer af kontorhoteller. Alle virksomheder, både de små, de store og de kreative, kan få glæde af et kontorhotel. I denne korte artikel vil vi gennemgå nogle af de forskellige typer kontorhoteller, der findes.

Professionelle kontorhoteller

Det professionelle kontorhotel udmærker sig ved at være et af de mest populære former for kontorhoteller. Ofte vil de findes i kontorbygninger, hvor du som virksomhed kan leje dig ind for et månedligt beløb.

Det professionelle kontorhotel er først og fremmest kendetegnet ved, at alt bare fungerer. Der er en høj grad af service, så du skal som virksomhed ikke selv stå for rengøring. Hvis en pære sprænger, eller ventilationen ikke helt fungerer, er der en servicemedarbejder, der kan hjælpe dig.

På et professionelt kontorhotel er der heller ikke den store kultur for, at man socialiserer med de andre lejere. Hver virksomhed passer sin egen butik. For nogle er det en stor fordel, fordi det opretholder en professionel atmosfære. Andre virksomheder vil dog hellere leje sig ind i kontorhoteller, hvor der lægges vægt på samarbejde og på socialt samvær.

Det kreative kontorhotel

Hvis du som iværksætter har igangsat din drøm om at udvikle apps, skrive tekster til reklame eller kommunikation eller noget andet kreativt, er et kreativt kontorhotel nok noget for dig.

Et kreativt kontorhotel vil som regel have større fokus på det sociale samvær mellem lejerne, og ofte vil der være en samarbejdsånd mellem lejerne. Her er filosofien ikke i så høj grad, at man er konkurrenter, som at man er en potentiel samarbejdspartner.

De kreative kontorhoteller er derfor ideelle som iværksætterkontor, hvor man som selvstændig kan finde sig selv til rette i et miljø af ligesindede, kreative mennesker.

Der er selvfølgelig mange andre former for kontorhoteller, og de passer alle sammen til særlige virksomhedsprofiler. Uanset hvilken form for kontorhotel du vælger, er du garanteret et fleksibelt og billigt arbejdsmiljø.