Erhvervsejendomme til leje i Rødovre Port

Går du med en drøm om at starte din egen virksomhed? Og vil du gerne etablere dit firma i erhvervsejendomme i et nybygget, dynamisk og spændende boligområde? Så er Rødovre Port måske lige stedet for dig.

Den 2. februar 2021 kunne Børsen nemlig fortælle sine læsere, at Rødovre Port er begyndt at finde lejere til sine erhvervsejendomme til leje. Rødovre Port er et 37.500 m2 stort bolig- og erhvervsprojekt ved Rødovre Station og vil ud over lejeboliger også have 4.300 m2 erhvervsejendomme til leje.

Erhvervsejendomme til leje med backing i Goldmann Sachs

Den billige udlejning af erhvervslejemål er igangsat af Gefion Group, der står bag hele byggeprojektet for Rødovre Port, og det vil være det helt perfekte sted til dig, der leder efter billige lokaler til leje til at starte din forretning.

Gefion Group er dog ikke alene om at opføre dette projekt med bolig og udlejning af erhvervslejemål. Gefion Group er nemlig i samarbejde med den amerikanske investeringsbank Goldmann Sachs, og det er virkelig et projekt med uanede muligheder for dig som selvstændig.

Billige lokale til leje med et utal af muligheder

Rødovre Port opføres i en flot, minimalistisk stil, der skaber et moderne og dynamisk miljø velegnet til erhvervsdrivende. For dig med en iværksætter i maven er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad disse erhvervsejendomme til leje kan bruges til.

Rødovre Ports udlejning af erhvervslejemål er perfekt til dig, der vil opstarte en kreativ virksomhed, en hyggelig butik, en café eller noget helt fjerde. Boligområdet Rødovre Port skal tiltrække lejere i alle aldersgrupper, og derfor har du som iværksætter uanede muligheder for at drage fordel af Rødovre Ports erhvervsejendomme til leje.

Bare forestil dig at indrette en hyggelig café med hjemmebagt brød eller kager i de billige lokaler til leje. Din café eller lille nichebutik kan blive centrum for kreativitet og godt naboskab blandt beboerne i Rødovre Port.

Rødovre Port har parkeringsplads til 700 cykler, og derfor er det også et område, der lægger vægt på bæredygtighed. Som potentiel erhvervsdrivende bør du bruge de mange erhvervsejendomme til leje til at drive en butik eller et firma, der skriver sig ind i boligområdets grønne profil.

Med erhvervsejendomme til leje ved Rødovre Port kan du sparke dine drømme om iværksætteri i gang og skabe værdi for dit nye lokalmiljø.