Derfor er et iværksætterkontor på et kontorhotel en god ide under corona

Mange iværksættere og selvstændige benytter sig af kontorhoteller, hvor man kan leje et iværksætterkontor. Hvis du ejer en virksomhed, hvor den eneste ansatte er dig selv, er kontorhotellet en rigtig god løsning.

På et kontorhotel er du omgivet af andre iværksættere, der ligesom dig arbejder hårdt hver dag, drømmer stort og har ambitioner op til himlen. Et kontorhotel tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der altid er højt til loftet. Men derudover er kontorhoteller også en smart ide for dig, der tager coronakrisen alvorlig.

Et fleksibelt arbejdssted

Rent økonomisk er der rigtig mange gode fordele ved at arbejde som selvstændig fra et kontorhotel under coronakrisen. 

De fleste selvstændige, der benytter sig af kontorhoteller, er ikke afhængige af, at der kommer fysiske kunder i butikken. I langt de fleste tilfælde benyttes kontorhoteller af iværksættere, der arbejder med grafisk design, app-udvikling, kommunikation og udvikling af digitale løsninger. Det vil sige, at de services, du tilbyder, ikke er afhængige af, at kunder rent faktisk henvender sig til dig. Det er et erhverv som i forvejen passer rigtig godt ind i coronakrisens vilkår. 

I mange tilfælde vil din virksomhed også kun have dig som ansat, og derfor skal du ikke bekymre dig om lønninger. Som iværksætter med en kontorplads på et kontorhotel er du altså i forvejen stillet godt i forhold til coronakrisens økonomiske udfordringer.

Når du arbejder fra et lejet kontor i et kontorhotel, skal du helle ikke bekymre dig om at betale en dyr husleje for din fysiske forretning. Det er en anden rigtig god fordel ved at arbejder fra et kontorhotel.

Hvis du alligevel gerne vil arbejde hjemmefra, eller hvis du af hygiejnemæssige årsager helt vil opsige din kontorplads på kontorhotellet, kan du bare kontakte kontorhotellet og opsige din plads. Du lejer blot en kontorplads, og du er altid i din gode ret til at opsige dit iværksætterkontor.

Et kontorhotel er altså ideelt til den selvstændige iværksætter, og med coronakrisen in mente er kontorhoteller stadigvæk et godt bud på en arbejdsplads udenfor hjemmet. 

Selvfølgelig er der en risiko forbundet med at være mange mennesker samlet i en kontorbygning, og flere kontorhoteller udstyrer derfor også fællesarealer med ekstra håndsprit og opsætter stramme regler for hygiejne, så smitte forhindres.

Et kontorhotel i en kontorbygning tilbyder dig som iværksætter en kontorplads, som også er en stor fordel her i coronatiden.