Derfor bør I have en frokostordning på kontoret

Der er en klar sammenhæng mellem ens generelle sundhed og ens evne til at yde på arbejdsmarkedet. Derfor er det som arbejdsgiver også fornuftigt at investere i sine medarbejderes sundhed og velvære, og det kan man eksempelvis gøre med en frokostordning på kontoret.

Sund mad hver eneste dag

Der er rigtig mange forskellige firmaer, der tilbyder frokostordninger til erhvervsdrivende, og hos langt de fleste er der et stort fokus på sund og nærende mad. Det vil sige, at du med en frokostordning kan sikre dig, at dine medarbejdere vælger den sunde frokost hver eneste dag. Det vil uden tvivl være med til at bidrage positivt til deres overordnede sundhed, hvilket i højere grad gør dem i stand til at gøre et godt stykke arbejde. Det skal altså ses som en investering i dine medarbejderes sundhed, og det er bestemt en post, der er værd at bruge penge på.

Det gode arbejdsmiljø

Ud over en sund frokostordning vil gavne dine medarbejderes fysiske sundhed, vil en sådan også være med til at bidrage positivt til arbejdsmiljøet, hvilket gavner deres mentale sundhed. Hvis der er fælles frokost hver eneste dag, opfordrer du dine ansatte til at sætte sig ned og nyde et måltid mad sammen, og det kan altså gøre fællesskabet bedre. Det vil desuden gøre, at medarbejdere fra forskellige afdelinger har mulighed for at mødes på tværs. Det gavner samarbejdet, og fællesskabsfølelsen kan være med til at give medarbejderne en højere arbejdsglæde.

Et personalegode, der gavner

En frokostordning på kontoret er altså et personalegode, der gavner på flere måder. Dels bliver medarbejderne sandsynligvis motiverede af personalegodet i sig selv, og desuden kan du med en frokostordning bidrage til både deres mentale og fysiske sundhed. Et godt sammenhold på arbejdspladsen er alfa og omega i forhold til at øge arbejdsindsatsen, og derfor er det bestemt også værd at prioritere det gode arbejdsmiljø højt. At du samtidig bidrager til den fysiske sundhed vil være med til at gøre medarbejderne i stand til at yde mere og bedre.