Brug for nye erhvervsejendomme til leje? Læs med her

At være på jagt efter den ideelle udlejning af erhvervslejemål er ikke altid en nem sag. Der er yderst mange aspekter, som du skal tage hensyn til og tage med ind i dine overvejelser. Dertil kommer det store antal af erhvervsejendomme til leje på markedet – hvordan vælger du det bedste? Og hvordan finder du billige lokaler til leje, således du ikke betaler for meget? Læs med her på siden, hvor vi giver dig tips til netop alt dette. 

Udlejning af erhvervslejemål med stor synlighed

Placeringen er for mange erhvervsdrivende altafgørende. Især hvis der er tale om detailhandel, er det nødvendigt at anskaffe erhvervsejendomme til leje med stor synlighed. På denne måde bliver virksomheden mere synlig for potentielle kunder, og dette er altså et kæmpe plus. 

Vælg gerne billige lokaler til leje, som ligger ved hovedindfaldsveje, gågader, tætbefolkede områder, synlige glasindgange, hjørner og lignende. Alt dette er nemlig med til at skabe synlighed, hvilket uden tvivl vil gavne forretningen. 

Erhvervsejendomme til leje med rette areal og lager

Så snart placeringen er på plads, er det tid til at overveje virksomhedens behov for størrelse. Det er nemlig ikke blot nok at finde billige lokaler til leje – der skal altså også være den fornødne plads. Overvej størrelse i forhold til antal medarbejdere, kontormuligheder, showroom, butiksareal, birum, køkkenfaciliteter, toiletter, depoter, lagre osv. 

Ved at have overvejet alle disse områder nøje minimerer du risikoen for, at virksomheden er nødt til at flytte i større lokaler inden for den nærmeste fremtid. Derudover skal facaden, området, arealet og de indendørs faciliteter selvfølgelig også se attraktive ud. 

Billige lokaler til leje med præsentable p-pladser 

Slutteligt skal din kommende udlejning af erhvervslejemål huse præsentable p-pladser, der igen har den fornødne plads. Skal erhvervslokalet bruges som butikslejemål, hvor flere 100 kunder kommer på samme tid? Er der blot brug for et par enkelte p-pladser tilknyttet? Eller er det i stedet medarbejdernes biler, der kommer til at have brug for parkeringspladser? 

Sørg for at overveje parkeringsforholdene, sådan hverken kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere skal bruge unødvendigt spildtid på at finde en parkeringsplads. Dette er noget, alle parter bliver trætte af i længden.